júl 05

Hétösszegzés

A héten több dolog is történt. Hétfőn, kedden egyedül voltam, mert T szabin volt. Nagyon sűrű napok voltak. Hétfőn össze kellett dobni 3 raklap megrendelést, és ki is kellett küldeni. A legszebb ilyenkor az, h a paperwork nélkül nem tudok csinálni semmit. Ahhoz, h bookingoljam a fogadó warehouse-ban, ahhoz nekem el kell küldenem a delivery notes-ot, amin ugye minden rajta van. Mivel a pickingelés tök lassan haladt, ráadásul még ki is kellett írni a rendszerből ezeket a termékeket, sokáig tartott. A lépések mindig ugyanazok. Legkésőbb 12ig el kell küldenem a szkennelt delivery notes-ot a fogadó warehouse-nak. Ugyanúgy délig el kell küldenem a szállítócégnek, h milyen kiszállítás lesz aznap. Mindenféle adatot el kell küldenem, úh tudjanak ők is kalkulálni. Mivel nem kaptam meg a paperwork-öt, viszont már majdnem dél volt, ezért elküldtem a fogadó warehouse-nak, h megy kb 3-4 raklap, tudják-e fogadni másnapra. Merthogy a watfordi irodánkból égnek álló hajjal mondták, h ki kell küldeni. A raklap számot csak saccoltam, szerencsére eltaláltam, mert ahhoz már elég régen dolgozom itt. Szóval elküldtem a szállítócégnek, h mit küldünk, meg saccra mekkora, hány és milyen lesz. A warehouse-ból nem jött semmi válasz. Felhívtam őket, de nem vették fel. Próbáltam még párszor, aztán végre sikerült. Érdeklődtem, h megkapták-e a levelet, mert semmi reakció. Mondta a fazon, h még nem tudják, hívjam őket délután. Közben vadul pakoltunk. Annyira fasza ez a cég, h a 60 éves takarítót kaptam segítségül…. Ez sztem mindent elárul…. Később kaptam két másik lányt is. Visszahívtam időben, akkor mondta, h visszahív 5 percen belül és mondja a tutit. Már ott volt a lorry és már kapta volna fel a cuccot, de várnia kellett. Visszahívott a fazon, mondta, h oké, akkor küldjük. Küldött emailben megerősítést, h akkor szerda. A telefonban végig ugye arról beszéltünk, h kedd. Úh visszahívtam és mondtam, h rossz dátumot küldött. Erre mondta, h oké, akkor küldjem másnapra, semmi gond, meg amúgy már megy haza, épphogy elkaptam. Végül sikeresen kiment az áru.

Másnap pedig egy másik nagy megrendelést kellett kiküldeni. Ebben a pláne az volt, h sürgős karácsonyi megrendelés volt az egyik fele, amihez akkor nyomtatták a kártyákat. Ezt átküldték a mi raktárunkba, ahol én már rég készen voltam az én részemmel. Közben a szállítócég rákérdezett, h van-e vmi kiküldeni való, mert nem jelentkeztem. Mondtam, h nem lesz semmi. Mondtam a watfordiaknak is, h péntekre tudom befoglalni az árut, mert lekéstünk a szállításról és rengeteg a papírmunka vele, ráadásul meg ugye eleve későn érkezett hozzánk a szajré. Abban a pillanatban égett a teló és égnek állt hajjal megint nekemestek, h ennek aznap ki kell mennie, mert már így is egy hét késésben vannak. Már elnézést…. Az én részem készen volt már hajnalban. Miről beszélünk?? Azért mert ők balfaszok, miért nekem kell szívnom?? Mindegy, megint kaptam egy lányt segíteni és befejeztük. Közben beszéltem a szállítócéggel is, h bocsi, de mégis lenne vmi és légyszi-légyszi ne számoljanak fel felárat, amiért későn szóltam. Azt is sikerült elintézni. Mindent leszerveztem, az én részemhez készen is volt a papírmunka, a karácsonyihoz viszont nem csináltam, mert már nem volt idő, toporgott a lorry is, h vinné a cuccot, úh úgy gondoltam, h emailben küldöm el, nem a raklappal. Elment minden.

Másnap T jött már dolgozni és akkor nekiestek, h a hétfői megrendelésnél nem ment ki egy termék. Fél nap után kiderült, h közünk nem volt hozzá, mert az a termék nem is létezett soha a mi raktárunkban, és nem is volt a megrendelőlistán…. Profi a cég… Aztán, h amit kiküldtem raklapok, a karácsonyihoz nem ment paperwork a raklappal… Ha esetleg ők időben elküldik az árut, normális listával, h mit küldtek el nekünk, akkor megoldom, h minden tökéletes legyen. Megint nekem kellett helyrehozni és leszervezni, amit ők elbarmoltak… És ilyenkor nem az a rész jön, h hálásan köszönjük, h csodát műveltél, hanem, h dobozonként x fontot kell most fizetnünk, mert papír nélkül ment ki a cucc… Arról nem is beszélve, h megszakadtunk, mi nők.

Chris nem volt a héten, ezért hétfőn tudok csak beszélni vele, h ha minden így marad, akkor felejtsen el, h viszem a specialt. Feltételekkel igen. Állítólag fizuemelést is kapunk páran, de ezt majd csak akkor hiszem, ha elköltöttem. Ráadásul amit mondtak érte, nem vagyok meghatva… Esetleg kezdetnek jó lesz. Hétvégén így hát összeírom a panaszaimat, hétfőn meg benyújtom :)

A jóhírek viszont, h múlthéten megvettünk egy Nissan Note-ot, 2007es, isteni állapotban van, semmi baja. Ma hozhattuk el, itt parkol már minálunk :) Még mindig olyan hihetetlen, h ez is a miénk. Néha azért elgondolkodom rajta, h mégis megéri széthajtani magunkat. Talán még a fájdalmat is megéri, mert öröm hazajönni. Még akkor is, ha nincs teljesen készen-berendezve. Meg a Noti is a miénk. Végülis 2 év alatt sikerült ezeket összehozni. Úh nem bántam meg, h kijöttünk, főleg, h most már be is illeszkedtünk azért. Persze a kívülállóknak csak annyi jön le, h kijöttünk és gazdagok lettünk :D Pedig nem, csak normálisan lehet itt élni, tudsz félretenni és persze keményen kell hajtani. Úh ha vki gondolkozik, ne gondolkozzon tovább :) Tudjon angolul és jöjjön ki!

2013.07.05.

Vélemény, hozzászólás?