júl 14

Nagy beszélgetés, kellemes hétvége

Elhatároztam, h jövő nyár elején elmegyek az orvoshoz és kivizsgáltatom magam az allergia miatt. Gyógyszerrel karban lehet tartani, de amiket szedek, már nem elég erősek. Sajnos ugyanúgy folyik az orrom, vérben forognak a szemeim, bedagadt a torkom. Kétszer arra keltem a héten este, h nem kapok levegőt :S De elvileg most már csak két hét van hátra, azt kibírom. Jövőre viszont nem fogom hagyni, erősebb gyogyó kell.

Múlt héten, mikor egyedül voltam két napot, iszonyat nagy hajtás volt. Akkor elhatároztam, h beszélek Chris-szel, h ez így nem fog menni, mert embertelen. Végül aztán felejtős lett, pedig bent is mindenki kérdezte, h beszéltem-e már vele, meg anyuék is folyton nyaggattak, h mondjam meg a magamét. Végül az lendített át a holtponton, h egyik nap be kellett fejezni egy megrendelést és ezért később tudtam csak menni az ebédszünetemre. Nimesh és a barátnője mindig később mennek, annak ellenére, h beosztás van megegyezés szerint, ki mikor eszik. Úh éppen jött Chris, aztán gúnyosan megjegyezte, h nekünk nem ebben az időben van ebédszünetünk. Elmondtam neki, h be kellett fejeznünk vmit, ezért jöttem később. Nem nagyon érdekelte, mert kiment. Ezen bepipultam és szünet után az irodában elbeszélgettünk. Elővettem a kis listámat, h mi nem tetszik, min kellene változtatni és hogy lenne jobb. Kb. fél órát beszéltünk, aztán mentünk a dolgunkra. A fizetés is szerepelt a listán, de azt ő magától hozta fel, h valszín. augtól magasabb lesz a fizunk párunknak. Nem sokkal, de mégis jobb a semminél.

A nappaliba vettünk jó kis IKEA szekrényt, amit igazából fektethetsz is, állíthatsz, ha olyan kedved van. Mi elfektettük. Az egész egy váz, amibe beletehetsz töltelék fiókokat v kinyitható kabinokat. Na kb így:

feketében és lábak nélkül: http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/S19903848/
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/40251713/#/20251714

A hétvége pedig jól alakult. Szombat reggel átkopogott a lengyel szomszéd női tagja, Aga, h mit csinálunk este. Mondtuk, h nincs programunk, úh áthívtak este 6ra bbq-zni. Átmentünk és nagyon jól éreztük magunkat. Grilleztünk, beszélgettünk, általunk készített koktélt iszogattunk :) Olyan negyed 11 körül leléptünk, mert már sötétedett és el is pilledtünk. Majd a fizetés megérkezte után mi is megvesszük a grill felszerkót, már alig várjuk :)

A Customer Service assessmentem megint tökéletes lett, amit kellett, kijavítva visszaküldtem, úh nem sokára kapom a papírt, h elvégeztem a tanfolyamot. Nagyon örültem, ez az első angol tanulmányi papírom :)

A mai nap lustálkodással telt, nagyonis jól :D Hétfőn pedig megint vár az őrültek háza….

2013.07.14.

Vélemény, hozzászólás?