ápr 27

Huh? Megint sok minden, egy év után :)

Most már igencsak szégyeltem magam, h nem írtam már több, mint egy éve. Általában az úgy van, h mindig elfoglalt az ember és egyszerűen nincsen ideje semmire, még blogra sem. Viszont rájöttem, h muszáj folytatnom, mert vki csak így tud rólam, na meg talán a FB-ról.

Huh.. Hát akkor kezdjük az összefoglalót :)

A lányok visszaköltöztek megint egy időre, azóta viszont megint elköltöztek, tőlünk egy pár utcával lejjebb, úh gyakran összejárunk.

Nem láttam, h írtam volna Katiékról, akik jó barátaink és velük igyekszünk minden héten találkozni. A kisfiúk most lett egy éves februárban, hihetetlen, h rohan az idő. Szóval vasárnaponként sétálni szoktunk Katival és Danival, ha úgy alakul. Szerencsére most megint jön a jó idő, úh nincs túl sok akadálya.

Megtanultunk házi pizzát csinálni, úh elég gyakran csinálunk, Raz meggyúrja a tésztát, mert ahhoz ffi erő kell, én meg rádobom a feltéteket és megsütöm. Igazi csapat munka.

Karácsonykor mindenkinek készítettünk egy meglepetés csomagot és ráaggadtuk a kilincsükre (egy illatos gyertya és szaloncukor). Azóta az egyik szomszédtól ezért cserébe húsvétra kaptunk csokit és muffint :)

Még mindig ugyanannál a cégnél dolgozom, viszont már irodában :) Igen, végül sikerült elérnem, h két és fél év után átkerüljek az irodába. Az egyik csaj átkerült Watfordba és a helyére mentem. Ketten vagyunk a departmenen Gabival, egész jól mennek a dolgok. Szeretem ezt a munkát. Lényegében a csomagoló cégeknek küldöm ki a munkát, h mit kell lecsomagolniuk és mikorra. Természetesen mindig vannak sürgős design-ok, úh figyelni kell arra is. Meg amit nem gondoltam volna, minden piszlicsáré dologra oda kell figyelni: a megfelelő matrica kerüljön a kártyára, nem mindegy melyik oldalára, milyen borítékot kell használni, stb. És az is hozzátartozik a munkához, h ha vmit elrontottak, elő kell venni őket és rájuk pirítani. 9-17 dolgozom, pénteken pedig 9-16:30. Mikor volt az interjúm, azért talonban volt egy előkészített szerződésem egy másik céggel, ahol Kati férje, Sanyi dolgozik. Vele dolgoztam volna, de így, h sikerült bekerülni az irodába, inkább itt maradtam. A fizetés is jobb persze, de a legjobb akkor is az, h nem kell fizikai munkát végezni.

Angol jogsi folyamatban, csak még hazautazás előtt nem tudtam elintézni, mert el kell küldenem a személyimet, de ugye anélkül nem tudtam volna hazamenni, mert nincs passportom. Szóval a papír most már kitöltve, már csak egy fotoboxot kell kerítenem, mosolyognom, felragasztani az iratra, mellékelni az ID-m és elküldeni. Ha minden igaz, akkor 3 héten belül visszaküldik a személyit és az új jogsit is.

Volt egy balesetem a Note-tal. A sorban haladtam a melóhelyről hazafelé, ki kell kanyarodni a főútra a mellékútról. Ezt szeretettem volna megcselekedni, mikor az előttem lévő kocsi ugyan megindult, de megtorpant. Én meg nekipuffantam. Persze rögtön kiugrottak, h 3an meghaltak és azonnal hívják a mentőt, rendőrséget és hatalmas kárt okoztam a kocsijuk hátulján. Mivel ez volt az első balesetem, hívtam Razot, h jöjjön oda. Jött a rendőrség, mentő is. Megállapították, h senkinek semmi baja, ill. a horpadást nem én okoztam a kocsijukon, mivel fel sem ért odáig a kocsim eleje, az egy korábbi horpadás volt, amit megpróbáltak rámverni. Amúgy is sokkos állapotban voltam, úh ilyeneket már nem is vettem észre. Igazából annyi történt, h elindultam a kocsival, szóval talán ha 5km/órával száguldottam bele a kocsiba. Beleírtuk a jegyzőkönyvbe, h mi történt és a rendőrök is hozzátették a maguk részét, többek között, h a sérülést nem én okoztam. A biztosítót Raz hívta fel, kiküldék a papírokat, leírtuk és lerajzoltuk, mi történt és visszaküldtük. Nagyjából ezzel az ügy le is van zárva.

Vettünk egy új kocsit, Hyundai I20. Nagyon fura volt a Note után, annyira kicsinek tűnik. Az elején, mikor vezettem, mondtam Raznak, h nem tudom rendesen 1-es, 2es-be tenni. Azt hittem, h én vagyok ennyire ügyefogyott, h nem tudok vezetni egy új kocsit. Aztán kiderült, h Raznak is gondja van a váltással, végül elvittük ellenőrzésre és a szakemberek is mondták, h ki kell cserélni a sebváltót… Ez is megtörtént, úh most már repesztek, ahogy illik :)

Hirtelen ezek jutottak eszembe, de mostantól igyekszem gyarkrabban írni, mikor esemény van :)

2015.04.27.

Vélemény, hozzászólás?