jún 25

Megint Cambridge-ben :)

Ma reggel apuval mentem Cambridge-be, h elintézzük az NI numbert. Korábbra kaptunk időpontot, mint múltkor anyuval, úh korábbi busszal is mentünk. Nagyjából kifogtuk a csúcsforgalmat, de időpont előtt 15 perccel megérkeztünk. Most sem tartott az egész 15 percnél tovább és egy kedves ffi volt az ügyintéző. Rákérdeztek apunál is, h házas-e és a társa kint van-e, dolgozik-e. Mondta, h igen és akkor meg kellett adnia anyu NI numberjét, nevét, a házasság időpontját. Mint kiderült, ez azért érdekes, mert úgymond apu nívóját emeli, h a társa már dolgozik és elintézett minden hivatalos dolgot.

Szerettünk volna nekik bankszámlát nyitni, de nem sikerült, mert a munkáltatói igazolást a cég adta, viszont anyu egyelőre az ügynökségnek dolgozik, úh tőlük kellett. Írtam emailt nekik és fel is hívtam őket, de nem reagáltak, úh elballagtunk hozzájuk, de mint kiderült, egy órával korábban kapta meg anyu, mert a srác bent volt a cégnél. Ez is kipipálva :) Jövőhét szombatra kaptunk időpontot a bankba, megyünk szlát nyitni.

Apunak összességében tetszik az ország, ma körbe is tudtunk nézni a centerben is, ismerkedik a környékkel :) Jelentkezik vadul állásokra. Szombaton érkezett, de már két ügynökség kereste, h jelentkezzen hozzájuk állásokra. Ja, ami fontos, h legyen egy erős CV-je az embernek és egy Linkedin profilja (https://www.linkedin.com/nhome/).

2015.06.25.

Vélemény, hozzászólás?