okt 21

Produban ? avagy a cég

A búcsúztatóm a Woodmansterne-nél elég érdekes volt, mert az emberek fele bejött az irodába, az öregek meg a háttérben csak ültek és beszélgettek, mintha nem is lennénk ott… Gyűjtöttek pénzt mindkét irodából, nem is számítottam rá, jólesett. Kaptam virágot is, ill tartottak egy kis beszédet, meg én is. Amennyire tudtam, betanítottam az utódomat, erre összesen 3 nap állt rendelkezésemre. 3 napot ezért Watfordban voltam (az utolsó napokban) és osztottam a tudást, amennyire lehetett. Nyilván nem lehet átadni két éves tudást 3 nap alatt… Volt, akitől segítséget kértem Gabi távozása után, mert ugye mindent megtett ő is a raktári résznél, mások helyett végezte a munkát, takarította mások szemetét. Persze nem segítettek, mert hogy ők ezt nem tudják és kérdezzek mást. A saját dolguk után nem voltak képesek utánanézni, segítséget kérni. Ennek örömére én magam kiderítettem, hogyan kell csinálni (v Gabi v egy másik kolléga, aki még ott volt), megcsináltam utoljára. Ami viszont már az utolsó héten jött, az annyira érdekelt, mint azokat, akiknek foglalkoznia kellett volna vele. SEMENNYIRE ? Az tény, h rengeteg jó élménnyel jöttem el, ott “nőttem fel”, elmondhatatlanul sokat tanultam, annak ellenére, h szintén rengeteg keserűség és fájdalom ért. Valóban egy korszak zárult le.

Most már több, mint egy hónapja a Produban-nál dolgozom és eddig nagyon tetszik. Persze milliárdnyi információt kell begyűjtenem még, de rajta vagyok. Májusban volt egy összevonás a cégnél, a mostani team is azóta dolgozik együtt, úh viszonylag friss a dolog. Most megint lesznek átszervezések, ill. folyamatosan mennek el emberek, jönnek újak. Kicsit feszélyez, h mennyire befolyásolja az én poziciómat ez a változás, ami novemberben lesz.

Amit most csinálok:
– Az a leaverek és new starterek process, ami magában foglalja, h kell szerezzek laptopot, ha kell, monitort, asztalt, telefont. Ez mind úgy megy, h ki kell tölteni 100 formanyomtatványt és 40 embernek jóvá kell hagynia (kis túlzással), úh elég lassúcska a folyamat, persze az emberek viszont záros határidőn belül kezdenek, mennek el.
– Ha a Santander banknak szüksége van vmire, akár hardware, akár software vagy resource, annak az igénye hozzánk fut be. Ellenőrizni kell, h van-e egyáltalán pénz az igényre és ha igen, akkor elindítjuk a processt, h minél előbb a bankhoz kerüljön az igényelt dolog/ember.
– A vezetők meetingjét előkészíteni, ill, ha szükségük van bármilyen infora, akkor utánanézünk.

Hivatalosan az Outsource nevű cégnél állok alkalmazásban, rajtuk keresztül dolgozom a Produban-nak. A munkaidő 08:30-17:00 és van egy órás ebédszünetem. Az eredeti munkaidő 09:00-17:00 volt, de vhogy kiderült az ügynökséggel folytatott beszélgetés során, h mégsem, hanem 09:00-17:30. Persze mondtam, h nem így volt eredetileg és mi történt. Szabadkoztak és végül ezt el tudták intézni nekem. Amúgy a team leaderem nagyon laza és segítőkész, péntekenként el szokott engedni előbb. Meg mindenki össze-vissza dolgozik, úh ha még maradok a cégnél (mert nem küldenek el a változás miatt, ki tudja mi az?) majd én is megpróbálok kiokoskodni vmit ? A fizetés jóval magasabb a korábbi céghez képest és rengeteg a lehetőség. Persze most még ott próbálok jó lenni és abban, ahol éppen vagyok és csinálok.

2016.10.21.

Vélemény, hozzászólás?